recente voorbeelden
I am just trying to be nice

I am just trying to be nice

NUG

‘I am just trying to be nice’ is a book about the work created by grafitti artist Nug, published as a limited edition. This book contains the first true overview of Nug’s work: from exhibitions to graffiti pictures, video stills and paintings, it’s all here, all Nug, in all overwhelming intensity. This release is a...
siba sahabi

siba sahabi

Thijs Verbeek, Arjan Benning

wij drukte deze brochure over de papieren sculpturen van Siba Sahabi. De trapsgewijze papierlagen in de rug refereren aan het werk van Sahabi.
Eddy van Wessel

Eddy van Wessel

The edge of civilization

Zwart, maar dan wel heel erg zwart. Nieuwe techniek, bijzonder papier en Layar augment reality laten filmpjes zien. Eddy van Wessel is winnaar van de Zilveren Camera 2012. Met zulke verhalen en foto’s begrijp je dat in een klik. De presentatie van de bijzondere uitgave vond plaats aan de Mauritskade door Arnold Karskens.
Arno Nollen

Arno Nollen

Een nieuwjaarsgroet van Slangen Advocaten. Het omslag kan je twee maal ontvouwen, en daarna start de fotografische verbazing. Arno Nollen maakte de foto’s, ogen van het model altijd in de vouw, en dit is de technische oplossing. Op Mohawk papier, what else.
Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Instituut

huisstijl

Maureen Moore en Christine Alberts hebben een andere insteek. Niks exact die hele huisstijl in een strak pantonejasje. Variatie aub. De samenstelling van de vier vroegere instituten Premsela, Nai, Nederlands Instituut voor Design en Mode en Virtueel Platform krijgt zo mooi gestalte.
Hair Meet Wardrobe

Hair Meet Wardrobe

TonyGuy

Future Plan Amsterdam

Future Plan Amsterdam

de Bijenkorf

Et Annet Lerret

Et Annet Lerret

Da filmen kom tidlig i det tjuende århundre fikk menneskehetens historie for første gang muligheten til å fremstå som en fortelling – eller som en sekvens – av bevegelige bilder. Filmen dannet en ny type museum, og den medførte en utvidelse av det begrepsapparatet som omgir bildet.
QuayBrothers

QuayBrothers

EYE

Terug in de tijd. Heerlijke typografie van Joseph Plateau voor 15.000 affiches Eye.
AARDAPPEL DELUXE

AARDAPPEL DELUXE

‘De Vier Parmentiers’ is een klein en exclusief aardappelhuis. Het is onze missie om de aardappel in een ander daglicht te plaatsen. Geen suffe bulkverpakking met het predikaat ‘vast’ of ‘kruimig’, maar bijzondere rassen met een verhaal in kleine, handzame hoeveelheden verpakt. Aardappels van de vier Parmentiers zijn een delicatesse.
Just Another Day

Just Another Day

Schuld & Boete

Schuld & Boete

Als het Nationale Waarborgfonds 10 jaar bestaat, besluit Antoinette Kalkman de verhalen kort en heel spitsvondig te beschrijven. Een aanrader om te lezen. Je slaat het fluweel 120 grams van Igepa 98 keer door. Not too bad. Otabind koudlijm van Hexspoor helpt je hierbij een handje. Het boek: ” Negentien buitengewone en toch alledaagse verhalen...