Onze bloemen zijn gewikkeld in gerecycleerd papier dat afkomstig is van een FSC-gecertificeerde leverancier. Goed voor je bloemen en voor het milieu.

Onze bloemen komen direct van bij de kweker. We plukken ze terwijl ze nog slapen, en langzaam maar zeker ontwaken ze wanneer ze bij jou thuis in de vaas staan.

En weet je wat daartussen allemaal gebeurt?

We pakken je bloemen met zorg en aandacht met de hand in, omdat we er zeker van willen zijn dat ze goed beschermd zijn. Het materiaal van de verpakking is extra stevig om je bloemen te beschermen tijdens de rit van het land naar jouw huis. Gemaakt van gerecycleerd papier, want ook wij willen ons steentje bijdragen aan het milieu.

Zodra de bloemen stevig, maar comfortabel in hun verpakking gewikkeld zijn, zetten wij ze met de stelen in het water. Ook onderweg. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze dorst zullen lijden, maar voorzie toch zeker een welkomstdrankje.

Weet je niet wat je met de verpakking moet doen? Vouw ‘m dubbel. Doe dat nog eens. En nog eens. Klaar. Nu kun je de verpakking met een gerust hart bij het oud papier doen.

Geniet je van de bloemen? Laat het ons weten! We vinden het ontzettend leuk om jouw bloemen terug te zien op social media.