Een nieuwe weg
Tanneke Janssen en Jacqueline van As kregen een buitengewone kans in 2002: eigenaar worden van drukkerij Rob Stolk. Oprichter en eigenaar Rob Stolk was plots overleden en het bedrijf was al 2 jaar lang stuurloos in roerige grafische tijden, die overigens nog dagelijks beleefd kunnen worden. Zoals het moet, zoals het was, zoals het is, speelden allemaal tegelijkertijd in het eerste jaar. Nu is sprake van een bedrijf dat borg staat voor een inhoudelijk perspectief, investeren met een hand op de knip, oog voor mens en sfeer, stoppen als het tot niks leidt en doorgaan tot je de oplossing hebt. In een krimpende markt kan Drukkerij Rob Stolk het verschil aantonen door weer te groeien en zelfs uit te breiden.

Nieuwe drukpers
Klanten prikkelen en resultaatgericht op voorhand de nieuwe kwaliteit verkopen doen we alleen door de nieuwsgierigheid aan te wakkeren. Eerst laten zien en dan geloven: de verbazing is aan hen.

deze website is als onze boekenkast. het staat vol met mooi, bijzonder en inspirerend drukwerk.
we werken voornamelijk direct voor en met vormgevers, architecten, fotografenkunstenaarsculturele instellingengalerieën en musea. voor hun maken we allerlei drukwerk; boeken, brochures, jaarverslagen, affichesfolders, ansichtkaarten, huisstijlen, verpakkingen. digitaal geprint. etc.

het getoonde drukwerk op onze website is maar een selectie van wat we maken.
je kan natuurlijk altijd langskomen om in onze echte boekenkast te komen neuzen.